Over Amotex

Amotex is een oerdegelijk Nederlands familiebedrijf, dat gevestigd is in Ridderkerk. Voluit heet ons bedrijf: Amotex Transport & Taxi Service. Maar in de volksmond is dat al snel afgekort tot Amotex. Ons wagenpark bestaat uit twee taxi’s, een taxibus, een transport bus, een meubelbak en een motor. Onze drie chauffeurs zijn enthousiast en hebben allen een aandeel in het bedrijf. Daardoor is de betrokkenheid bij de uitvoering van het werk groot.

Historie

In 1998 zijn wij begonnen met de distributie en bezorging van de landelijke ochtendbladen van de drukkerijen naar de diverse distributiepunten. Hiervandaan verzorgen wij de bezorging van de ochtendbladen naar supermarkten, abonnees, winkels en benzinestations. Naar aanleiding daarvan zijn de individuele opdrachten gekomen. In het oog springen de spoedleveringen van documenten en beeldmateriaal voor de televisie. Deze leveringen worden per motor uitgevoerd.

Voordeligste taxibedrijf in de regio Ridderkerk

Sinds de oprichting hebben wij ons geprofileerd als een scherp geprijsd klein transportbedrijf. Dus toen ons taxibedrijf in 2012 van start ging, hebben we die voordelige prijzen doorgevoerd. Daardoor zijn wij in Ridderkerk en omstreken één van de voordeligste in de regio.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf? Voor kwaliteit, veiligheid, punctualiteit én scherpe tarieven bent u bij Amotex aan het juiste adres. Bel, stuur een e-mail of reserveer online uw taxi of transport.